Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες
αν θέλετε να δείτε μια νεράιδα ή να αυξήσετε τις πιθανότητες γι’αυτό!
μετά από καιρό τα στοιχεία που έχω καταφέρει να μαζέψει θα σας τους περιγράφω πιο κάτω.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις νεράιδες αρέσει το υγρό στοιχείο δηλαδή οι πηγές , οι λίμνες, τα ποτάμια, τα ρυάκια, η θάλασσα, όπου γενικά υπάρχει άφθονο νερό και σε πυκνά απρόσιτα παρθένα δάση
συνήθως εκεί είναι ο τόπος που βρίσκονται τις περισσότερες ώρες αν και τις συναντάμε και σε δέντρα, κάμπους (όπου υπάρχουν αλώνια), σε σπηλιές, ερειπωμένα κάστρα ή σπίτια.

Τώρα για να αυξήσουμε την πιθανότητα να συναντήσουμε μια νεράιδα:

1. θα πρέπει να είναι μια πολύ ζεστή μέρα με αρκετή υγρασία στην ατμόσφαιρα

2. θα πρέπει να νυστάζετε λίγο όχι τόσο όμως ώστε να μην μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά!

3.  Καλύτερες ώρες για να συναντήσετε μια νεράιδα είναι τα μεσάνυχτα με γεμάτο φεγγάρι,
      πριν από την ανατολή του ηλίου και πριν το μεσημέρι.

4.  Αν καταφέρετε να εντοπίσετε μια νεράιδα μην την χάσετε από τα μάτια σας και θα παραμείνει στο οπτικό πεδίο σας μόνο αν την κοιτάξετε με σταθερό βλέμμα και χωρίς να κάνετε απότομες κινήσεις. Πρέπει να εξασκηθείτε ώστε να μην ανοιγοκλείνεται τα βλέφαρά σας γιατί θα την χάσετε! Στα φαρμακεία υπάρχουν κολλύρια που βοηθάνε σ’αυτή την προσπάθειά σας!

5.  Οι νεράιδες κρύβονται συνήθως σε μια λαμπερή αχλύ που κατασκευάζουν με τις μαγικές δυνάμεις τους και σύμφωνα με την παράδοση υπάρχουν τρεις τρόποι να διαλύσετε αυτή την αχλύ. Ο πιο δύσκολος είναι να βρείτε το σπάνιο είδος τριφυλλιού, το τετράφυλλο τριφύλλι και κουνώντας το εμπρός σας να την διαλύσετε(όπως καταλαβένετε είναι δύσκολο να το βρείτε και να το κουβαλάτε πάντα μαζί σας και φρέσκο!!!)
Οι άλλοι δύο τρόποι θέλουν περισσότερη προετοιμασία είναι η νεραϊδοαλοιφή και το νεραϊδοέλαιο που απλώνονται στα βλέφαρα!

       

Αύριο θα σας περιγράψω πως κατασκευάζουμε την νεραϊδοαλοιφή και νεραϊδοέλαιο!